Известие

Collapse
No announcement yet.

И аз пораснах 1.4 --> 2.0

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Отивам да слагам уредите пожелайте ми късмет , че ще ми трябва . После ще постна 1-2 снимчици на новата ми придобивка от към спирачки
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
      Отивам да слагам уредите пожелайте ми късмет , че ще ми трябва . После ще постна 1-2 снимчици на новата ми придобивка от към спирачки
      какви уреди бе
      иначе какво стана с светещата лампа?
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• аз викам вече да я наричаме несветещата лампа днес ходих да слагам уред за налягане на маслото и за температура но след като приключихме с монтажа на камбанката на уреда за налягане се оказа , че стрелката на самия уред неще и да помръдне излезе някакъв дефектен и трябва да си търся нов а този за температурата работи но му трябва датчик хахаха и така общо взето нищо не свърших днес освен да щракна тези /,... ооо и без малко да вляза в клуб картер
        Attached Files
        sigpic
        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

• Махай я тая планка и шпилките!
          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Точно. С тази планка дето си я снимал шанса да влезеш във въпросния "клуб" е огромен... Махането на тази планка и шпилките и е първия "тунинг" на Туйнспарк-а, който се прави веднага след като купиш колата...
            Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 10:48.

Comment

• Здр.колега
              Наистина както ти писаха колегите по горе махай тази плака,че аз отлагах ама снощи го счупих и за късмет го усетих и колата реално мина с 5-10метра,преди да угася мотора(2.0тс)

Comment

• Първоначално публикувано от lokara Покажи съобщение
                Здр.колега
                Наистина както ти писаха колегите по горе махай тази плака,че аз отлагах ама снощи го счупих и за късмет го усетих и колата реално мина с 5-10метра,преди да угася мотора(2.0тс)
                Ударил си тази планка и ти се е счупил картера ? Мислех да го направя това нещо честно казано но ще я оставя за сега ... евентуално , като сложа пружинките тогава
                sigpic

Comment

• аз кво направих .. махнах я подпрях мотора отдоло развих гайката на тампона на мотора който е точно след двуцевката и сложих 1 стоманена планка на него а другото заварих за генерацията после слагам по дълъг болт завивам и стана супер ако нали притесненията ти са да не се мандахерца като я махнеш ..
                  alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
                  Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

• Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение
                    аз кво направих .. махнах я подпрях мотора отдоло развих гайката на тампона на мотора който е точно след двуцевката и сложих 1 стоманена планка на него а другото заварих за генерацията после слагам по дълъг болт завивам и стана супер ако нали притесненията ти са да не се мандахерца като я махнеш ..
                    Какво да се мандахерца колега?Тая планка не държи нищо.
                    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Махайте смело, ебаси и планката! Питането ми към автора на темата е - защо не ползваш двете тапи до масления филтър за монтаж на датчиците?
                      Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                      Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                      BMW 328i

Comment

• Не ми се струва правилен вариант за датчик за налягане ... за температурата може да го вържа някъде там но за налягането предпочитам да си е заедно с датчика за лампата
                        sigpic

Comment

Не ми се струва правилен вариант за датчик за налягане ... за температурата може да го вържа някъде там но за налягането предпочитам да си е заедно с датчика за лампата
                          За налягането точно на тапите си е супер А за температурата съвсем не му е там мястото На всички коли температура на маслото се монтира в картера.
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Днес си чакам пружинките и още дреболийки слагам пак тенекиените джанти и занасям 16-ките на прахово боядисване

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                            За налягането точно на тапите си е супер А за температурата съвсем не му е там мястото На всички коли температура на маслото се монтира в картера.
                            Ще го имам в предвид за температурата , а пък за налягането така и така съм го монтирал вече ще го оставя там .
                            sigpic

Comment

Днес си чакам пружинките и още дреболийки слагам пак тенекиените джанти и занасям 16-ките на прахово боядисване

Ще го имам в предвид за температурата , а пък за налягането така и така съм го монтирал вече ще го оставя там .
                              Начина за налягането ти е правилен просто е по сложен за монтаж
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• махни планката моляте!!! Знаем се хахах
                                Опел Кадет GSI
                                166 2,4 JTD
                                ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Working...
                                X